headerimage

Ik vind het mooi om mensen te kunnen helpen zodat ze zich dagelijks pijnvrij kunnen voortbewegen.

 

quote

Hoe het begon..

Vroeger heb ik altijd hoog hockey gespeeld en daardoor vaak te maken gehad met fysiotherapeuten vanwege blessures. Ik vond het zo’n mooi vak dat ik fysiotherapie ben gaan studeren. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen zodat ze zich dagelijks pijnvrij kunnen voortbewegen. Een goede connectie met mijn patiënten vind ik erg belangrijk. Ik kan me goed inleven in de patiënt en dit wordt vaak als prettig ervaren. Ik bouw vaak een informele relatie op met mijn patiënten.

De eerste afspraak

We beginnen altijd met een intake. De patiënt vertelt mij in chronologische volgorde wat er allemaal is gebeurd en ik stel hier vragen over, zodat ik weet wat ik verder moet onderzoeken. Na het onderzoek stel ik een diagnose en stel ik samen met de patiënt een behandelplan op. Meestal is er nog tijd over en gaan we gelijk aan de slag!

Een positieve benadering

Een patiënt heeft vaak pijn als hij/zij bij mij komt en dit is natuurlijk vervelend. Ik probeer graag de patiënt het positieve weer te laten inzien t en met een beetje humor een glimlach op het gezicht te krijgen. Ik vind het belangrijk dat patiënten het ook leuk vindt om naar mij toe te gaan. Het vak fysiotherapie is nooit saai. Ik ben altijd creatief bezig om oplossingen te bedenken voor de klachten van de patiënt.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Top