0%

Op welke leeftijd had je voor het eerst last van deze pijnklacht(en)?

Hoe manifesteert de pijn zich?

Weet je of je tumoren hebt?

Heb je een (wervel)breuk gehad?

Verlies je gewicht?

Wat is de conditie van je botten?

Hoe zijn je pijnklachten ontstaan?

Straalt de pijn uit naar andere plaatsen?

Rugpijn! Moet ik naar de huisarts of de fysio? (8 vragen - 1 minuut)
Het lijkt erop dat je niet eerst langs de huisarts hoeft
Als we jouw antwoorden bekijken lijkt het erop dat je met jouw klachten niet eerst een afspraak hoeft te maken bij je huisarts. Neem alsjeblieft zo snel mogelijk even contact met ons op. Hoe eerder we je spreken en zien, hoe beter we je kunnen behandelen als dat nodig mocht zijn. Let op! Een beknopte online test zoals deze geeft enig inzicht, maar kan nooit de expertise van een arts of fysiotherapeut vervangen.
Maak een afspraak bij je huisarts
Ondanks dat deze test heel beknopt is en niet is bedoeld om de expertise van een arts of fysiotherapeut te vervangen, is het door jouw antwoorden wel duidelijk geworden dat je zo snel mogelijk een afspraak moet maken bij je huisarts. Jouw huisarts bepaalt na zijn diagnose of je eventueel een afspraak in onze praktijk moet maken voor een behandeltraject. Blijf niet rondlopen met je klachten, maak vandaag nog een afspraak bij je huisarts!

Share your Results:

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top