headerimage

Heb je last van Tenniselleboog?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Tenniselleboog.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Jouw Tennisarm Behandeld bij Fysio Rotterdam

Een pijnlijke, stijve en lamme arm

Een tennisarm is een collectie van pijnen en ongemakken. Deze concentreren zich in en rond de elleboog. Je kunt ook last hebben van tintelingen in je onderarm. Hoewel het bij bewegen iets beter aanvoelt, lijkt de pijn maar niet weg te gaan. Ook bij het draaien van je onderarm heb je last van een zeurende pijn.

De tennisarm is een peesontsteking

Een tennisarm ontstaat veelal door overbelasting. Dit heeft als gevolg een ontsteken en stijve pees waardoor je je elleboog minder eenvoudig kunt bewegen. Overbelasting ontstaat door voortdurend dezelfde beweging te maken of het aannemen van een verkeerde houding. Sporten en zwaar lichamelijk verrichten kunnen een belangrijke veroorzaker zijn.

De behandeling van pees, spier en gewricht

Om deze pijnlijke cyclus te doorbreken, is Fysio Rotterdam erop gericht om zowel je pees, spieren en het gewricht te behandelen. Uiteraard krijg je daar de nodige oefeningen bij. Deze oefenen helpen je bij het rekken van je spieren, het beweeglijker maken van je onderarm en het verkrijgen van meer kracht in je spieren.

Deep-tissue massage en dry-needling

Een tennisarm kan ook behandeld worden met behulp van dry-needling en massage. Deze behandelmethodes richten zich op de pijnlijke punten rondom je spieren. Deze pijnlijke punten kun je zelf voelen door de knobbeltjes in de spieren bovenaan je onderarm. Hoewel deze behandelmethodes soms een beetje pijnlijk zijn, geven ze op de langere termijn veel verlichting en uitkomst. Maak daarom een afspraak bij Fysio Rotterdam om je tennisarm te behandelen.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top