headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Help, mijn hand laat me in de steek. Wat nu?

Een tintelende hand of slapende vingers. Het is een veel voorkomend probleem. In het ergste geval trekt het door tot aan de elleboog en heb je geen kracht meer in je hand. Als je last hebt van deze klachten, kun je je soms flink wat zorgen maken. Krijg je ooit weer je gewone hand terug?

Een beknelde zenuw

Bijna altijd is er sprake van een zwelling in de carpaal tunnel in je hand. Deze zwelling zorgt ervoor dat de zenuw bekneld raakt. Hoe meer je beweegt, hoe groter de zwelling wordt. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige pijn en symptomen die we eerder hebben benoemd.

Fysio Rotterdam helpt met massage

Fysio Rotterdam behandelt dit probleem door middel van massage en oefeningen. Massage richt zich op de pezen in je hand en stimuleert tevens de bloedsomloop. Dit bevordert de genezing van je pijnlijke hand. Zwakke en ontstoken weefsels worden door een goede massage afgebroken.

Doelgerichte oefeningen

Naast massage geeft Fysio Rotterdam ook doelgerichte oefeningen om je hand weer soepel en sterk te maken. We kijken hierbij niet alleen naar je hand, maar bijvoorbeeld ook naar de je onderarm, je nek en schouders. Verder worden er kracht- en rekoefeningen gegeven om je spieren sterker te maken en je bewegingsvrijheid snel te laten herstellen.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top