headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Help, mijn hand laat me in de steek. Wat nu?

Een tintelende hand of slapende vingers. Het is een veel voorkomend probleem. In het ergste geval trekt het door tot aan de elleboog en heb je geen kracht meer in je hand. Als je last hebt van deze klachten, kun je je soms flink wat zorgen maken. Krijg je ooit weer je gewone hand terug?

Een beknelde zenuw

Bijna altijd is er sprake van een zwelling in de carpaal tunnel in je hand. Deze zwelling zorgt ervoor dat de zenuw bekneld raakt. Hoe meer je beweegt, hoe groter de zwelling wordt. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige pijn en symptomen die we eerder hebben benoemd.

Fysio Rotterdam helpt met massage

Fysio Rotterdam behandelt dit probleem door middel van massage en oefeningen. Massage richt zich op de pezen in je hand en stimuleert tevens de bloedsomloop. Dit bevordert de genezing van je pijnlijke hand. Zwakke en ontstoken weefsels worden door een goede massage afgebroken.

Doelgerichte oefeningen

Naast massage geeft Fysio Rotterdam ook doelgerichte oefeningen om je hand weer soepel en sterk te maken. We kijken hierbij niet alleen naar je hand, maar bijvoorbeeld ook naar de je onderarm, je nek en schouders. Verder worden er kracht- en rekoefeningen gegeven om je spieren sterker te maken en je bewegingsvrijheid snel te laten herstellen.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top