0%

Wat is je leeftijd?

Rook je?

Ben je een man of een vrouw?

Heb je last van zware, klemmende benen? Vooral bij inspanning?

Heb je een koude voet aan hetzelfde been als waar je de pijn ervaart?

Heb je tijdens het lopen last van toenemende pijn en kramp in je benen en dan vooral in je kuiten?

Heb je last van snel zeer vermoeid wordende benen bij inspanning waardoor na enige tijd het lopen vrijwel onmogelijk wordt? En nemen deze verschijnselen weer snel af als je even uitrust?

Heb ik etalagebenen? (7 vragen - 1 minuut)
Je hebt waarschijnlijk geen etalagebenen
We willen je nog wel even meegeven dat een online zelftest nooit de expertise van een arts of fysiotherapeut kan vervangen. Ben je al eens met je klachten naar een fysiotherapeut geweest? We adviseren je dit op korte termijn te doen, want geregeld pijn ervaren is voldoende reden om hulp te vragen.
Uit enkele van je antwoorden lijkt het erop dat je wel eens etalagebenen zou kunnen hebben.
Een beknopte online zelftest zoals deze geeft enig inzicht, maar kan nooit de expertise en ervaring van een arts of fysiotherapeut vervangen. We adviseren je een afspraak te maken bij je huisarts, hij of zij kan de juiste diagnose stellen. Of misschien uitsluiten dat je claudicatio intermittens hebt.
Uit jouw antwoorden blijkt dat jij specifiek verschijnselen hebt die mensen met etalagebenen ook hebben.
Wij adviseren je een afspraak te maken bij je huisarts. Hij of zij kan de juiste diagnose stellen. Je huisarts kan je daarna naar een gespecialiseerde fysiotherapeut doorverwijzen. Lopen is tijdens de behandeling van etalagebenen heel belangrijk, je zult samen met de fysiotherapeut dan ook een speciaal voor jou aangepaste looptraining gaan doen. Blijf niet rondlopen met je klachten, maak vandaag nog een afspraak met je huisarts!

Share your Results:

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top