headerimage

Heb je last van Spanningshoofdpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Spanningshoofdpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Spanningshoofdpijn Fysio Rotterdam

Spanningshoofdpijn, hoe wordt het minder?

Spanningshoofdpijn kan zich op verschillende manieren voordoen en het kan ook zomaar plotseling ontstaan. Een bonzend en gespannen gevoel. Druk achter de ogen is ook een veel voorkomend verschijnsel. In het ergste geval kan de pijn weken aanhouden. Hoe kun je de pijn minder laten worden?

Spanningshoofdpijn en de wetenschap

Het is belangrijk om de oorzaak te achterhalen. De wetenschap weet nog steeds niet echt hoe spanningshoofdpijn ontstaat. Er zijn mensen die er al hun gehele leven bij vlagen last van hebben. Vermoeidheid, stress en angst kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van spanningshoofdpijn, maar de wetenschap weet het niet zeker. Wat wel duidelijk is voor de wetenschap, is dat spanningshoofdpijn in verbinding staat met spanning in de hals, schouders en het hoofd. Massage helpt uitstekend bij spanningshoofdpijn.

Behandeling van spanningshoofdpijn op drie terreinen

Als je een afspraak maakt bij Fysio Rotterdam voor de behandeling van spanningshoofdpijn, dan richten we ons op drie aspecten: ontspanning, houding, souplesse en kracht. Massage helpt bij het ontspannen van de spieren. Dat geldt ook voor een goede houding of een andere manier van bewegen. Verder krijg je bij ons oefeningen mee om verkrampte spieren te helpen ontspannen.

Ook geven we aandacht aan het soepel houden en het versterken van zwakke spieren. Nieuwsgierig? Blijf niet te lang lopen met spanningshoofdpijn, maar meld je bij ons voor een eerste kennismaking!

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top