headerimage

Heb je last van Reuma?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Reuma.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Reuma en werken aan je energie

Reuma – Wat kun je nog wel?

Reuma is een chronische aandoening die je bestaan soms niet eenvoudig maakt maar veelal in de weg zit. Bepaalde bewegingen doen pijn, je hebt minder energie en zelfs de normaalste dingen in de wereld zijn voor jou soms lastig en zwaar. Vandaag voel je je misschien heel goed, terwijl morgen er heel anders kan uitzien. Toch wil je zo lang mogelijk fit blijven en zoveel mogelijk alles zelf willen doen.

Fysio Rotterdam ondersteunt bij je uithoudingsvermogen en energie

Fysio Rotterdam helpt jou om op een goede manier om te gaan met reuma. Na grondig onderzoek vanuit onze kant, wordt er een persoonlijk programma opgesteld dat zich richt op soepele gewrichten, meer kracht in je spieren en een groter uithoudingsvermogen. We leren jou je lichaam en ziekte te begrijpen en je krijgt oefeningen aangereikt om bijvoorbeeld je houding en coördinatie te verbeteren.

Meer energie door te bewegen

Door in beweging te blijven, bemerk je dat je meer aankunt. Uiteraard is het van belang dat je op de juiste manier beweegt en voldoende rust in acht neemt. Daardoor blijven je spieren soepel en krachtig. Bovendien krijg je op deze manier meer energie en kun je de week veel gemakkelijker doorkomen.

Maak een afspraak voor ondersteuning van je reuma

Kamp je met reumatische klachten en zoek je professionele ondersteuning voor soepele gewrichten en meer energie? Juist ook voor mensen met reuma is Fysio Rotterdam er. Maak daarom een afspraak met een fysiotherapeut en leer je lijf en ziekte beter kennen door een persoonlijk beweegprogramma.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top