headerimage

Heb je last van Fibromyalgie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Fibromyalgie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Fibromyalgie behandeling bij Fysio Rotterdam

Ik heb overal pijn. Komt het ooit nog goed?

De klachten die met fibromyalgie gepaard gaan, zijn haast onmogelijk om allemaal op te noemen. Eigenlijk heb je overal pijn en slaap je ook vaak slecht. Hoewel je misschien niet eens weet of je last hebt van fibromyalgie, wil je het liefst dat dit stopt.

Pijn in je spieren en weefsel

Fibromyalgie betekent letterlijk dat je last hebt van pijn in je spieren en weefsel. Hoewel de oorzaak hiervan niet bekend is bij de wetenschap, weten we gelukkig wel wat we eraan kunnen doen.

In beweging blijven is belangrijk

Bij fibromyalgie is het belangrijk om in beweging te blijven. Hoewel je veel pijn hebt en daardoor minder actief bent, werkt dat averechts. Je klachten worden namelijk alleen maar erger en ook je conditie neemt af.

Bij Fysio Rotterdam gaan we aan de slag met rek- en ontspanningsoefeningen. Deze oefeningen houden je spieren en gewrichten soepel. Om je spieren niet verder af te laten zwakken, werken we ook aan krachtoefeningen. Bovendien geven wij je advies over hoe je een actieve leefstijl kunt invullen en onderhouden.

Wat is je fibromyalgiescore?

Als patiënt met fibromyalgie heb je vaak al een lang traject achter de rug. De aandoening is niet gemakkelijk te herkennen. Dat maakt je als persoon natuurlijk hartstikke onzeker. Hoewel je last hebt van pijn, vermoeidheid, duizeligheid en slechts slapen, heeft jouw ziekte eigenlijk geen echte naam.

Gelukkig kunnen wij als Fysio Rotterdam wel iets met jouw klachten. Door het invullen van een aantal vragen omtrent je klachten, kunnen wij een fibromyalgiescore berekenen. Aan de hand daarvan kunnen we aan je herstel gaan werken.

Maak een afspraak

Bij Fysio Rotterdam nemen we elke klacht serieus, ook die van fibromyalgie. Schroom daarom niet om een afspraak te maken met een fysiotherapeut. Wij komen graag met jou in contact. Bel of mail ons voor een eerste afspraak.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top