headerimage

Heb je last van Rugpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Rugpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Snel en zorgvuldig herstel van je rugklachten

Ik ben soms misselijk van de pijn in mijn onderrug

Herken je dit? Zwaar ademhalen, zweten, moe en geïrriteerd voelen vanwege rugklachten en de ongemakken die daarbij een rol spelen? Het is slechts een fractie van de symptomen die komen kijken bij rugpijn. Als je het gevoel hebt geen evenwicht meer te hebben en je de balans bent kwijtgeraakt, dan is professionele begeleiding van een fysiotherapeut nodig.

Ruggen zijn zwakke plekken

Wist je dat één op de vier mensen wel eens last heeft van rugklachten? Je kunt een dagje rustig aandoen of op bed gaan liggen, je lichaam minder belasten en de volgende dag weer de draad oppakken. Toch blijft je rug een zwakke plek. Zeker als de pijn niet vanzelf weggaat.

Je klacht heeft geschiedenis

Elke klacht heeft een geschiedenis. Dat geldt ook voor rugpijn. Hoewel je vaak het moment weet te benoemen waarop de rugpijn zijn intrede deed, realiseer je vaak niet hoe vaak je je zwakke plek niet hebt gevoeld. Het moment dat je wel iets voelt, is vaak de druppel die de emmer deed overlopen. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan zijn door een verkeerde houding, het voortdurend maken van dezelfde beweging of een overbelasting tijdens sporten. Spieren werken vaak uit alle macht om je rug sterk te houden tijdens zo’n periode. Om zo comfortabel mogelijk te kunnen bewegen, worden correcties doorgevoerd en pijnplekken ontzien. Dit zorgt echter ook voor de nodige spierspanning. Door dit structureel te herhalen, wordt een klacht geforceerd. Dat is vaak die ene draai of beweging die je wel voelt.

Een persoonlijke behandeling, gericht op langdurig resultaat

Bij Fysio Rotterdam richten we ons op een persoonlijke aanpak met een langdurig resultaat. We proberen een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van (de geschiedenis van ) je klacht. We verrichten lichamelijk- en spieronderzoek en maken kennis met je leefstijl. Jouw herstelproces houden we te allen tijde voor ogen!

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top