headerimage

Heb je last van Hielspoor?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Hielspoor.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Jouw hielspoor behandeld bij Fysio Rotterdam

Pijn in je hiel

Elke ochtend als je opstaat lijkt de pijn in je hiel erger te worden. Je hoeft slechts enkele stappen te zetten en je zakt bijna door je knieën van de pijn. Hoewel het in de loop van de dag misschien iets beter gaat, gaat het nooit helemaal weg. Een afspraak maken bij Fysio Rotterdam is dan ook een slimme keuze.

Wat kun je doen aan hielspoor?

Symptomen van hielspoor zijn zo specifiek dat een diagnose stellen niet moeilijk of ingewikkeld is. Een huisarts kan bijvoorbeeld deze diagnose bestellen. Zodra duidelijk is dat je last hebt van hielspoor, kun je gerichte stappen ondernemen. Je kunt podo-therapeutische zooltjes of Strassburg sokken aanschaffen of kiezen voor cortison injecties.

De rol van fysiotherapie

Naast allerlei stappen die je zelf kunt ondernemen, kan fysiotherapie helpen als je last hebt van hielspoor. Rekoefeningen kunnen je helpen om thuis meer in balans te zijn. Werkt dit niet voldoende? Fysio Rotterdam kan ook gebruikmaken van triggerpoint massage.

Wat houd triggerpoint massage in?

Een pijnlijke knoop in je spieren wordt ook wel een triggerpoint genoemd. Zodra je op een pijnlijke spier drukt, veroorzaakt dit een intense pijn. Knopen in je voet en hiel kunnen gemakkelijk verstopt raken vanwege de 138 (!) spieren, pezen en bindweefselbanden die hier zitten. Triggerpoint massage behandelt deze drukpunten.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top