headerimage

Heb je last van Nekpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Nekpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Professionele hulp bij het herstel van je nekklachten

Ik ben wanhopig. Nekpijn voelt eng.

Je mag je best een beetje ongerust voelen. Je nek is een fragiel onderdeel van je lichaam. Als er op die plek iets mis gaat, dan is het vaak goed mis. Je beweegt namelijk meer met je lichaam dan met je hoofd. Nekpijn is vermoeiend, trekkend en veroorzaakt ook vaak hoofdpijn. Ibuprofen verlicht de pijn, maar zorgt uiteindelijk niet voor een duurzaam en effectief resultaat.

in je schouders en je rug

Ibuprofen is niet alleen een ontstekingsremmer, maar ook een perfecte spierontspanner. Veel nekklachten zoals stijfheid bij draaien en moeilijke hoofdbewegingen, worden veroorzaakt door verkrampte spieren. Deze ontstaan door verklevingen en knopen in de spierweefsels. Uiteraard speelt het gehele gebied bij je nek een rol bij nekpijn. Daarom kijken we bij Fysio Rotterdam naar zowel je rug, schouders en hoofd. We starten altijd met het brengen van rust. Dit kan op verschillende manieren en daarom onderzoeken we samen met jou hoe we dat het beste kunnen realiseren.

Weten waar je nekklachten vandaan komen

De oorzaak van een pijnlijke nek is niet altijd even eenvoudig te achterhalen. Stress kan natuurlijk van invloed zijn, maar dit is niet altijd he geval. Je houding, bewegingen en gedragingen spelen eveneens een belangrijke rol. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verkeerde zit- of slaaphouding. Te lang met je smartphone in bed liggen, kan ook de nodige klachten veroorzaken. We behandelen niet alleen de klacht, maar leren je ook hoe je in de toekomst nekklachten kunt voorkomen.

Jouw persoonlijke programma

Je nekklachten worden door ons zorgvuldig en uitvoerig onderzocht. Bovendien kiezen we voor een programma op maat. Rust, spieren helpen ontspannen en sterke en soepele spieren ontwikkelen, is een belangrijk doel tijdens de behandeling. We maken hiervoor gebruik van een oefenschema dat volledig op jou is afgestemd. Alle oefeningen worden nauwgezet met je doorgenomen. Zeker in het begin zien we je vaker en kunnen we je zo nodig bijsturen en aanvullen.

Maak werk van je herstel: kom langs!

Te lang met nekklachten blijven lopen, is gewoonweg niet verstandig. Dit bewerkstelligt geen voorspoedig herstel. Bovendien vergroot je daarmee alleen maar de schade. Leg elke vorm van excuus naast je neer, voorkom te grote gevolgen en maak een afspraak bij Fysio Rotterdam voor een zorgvuldige en effectieve aanpak.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top