headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Revalidatie bij Fysio Rotterdam

Na de operatie

Een operatie is veelal een flinke aanslag op je lichaam. Het vergt namelijk de nodige krachten van je lichaam. Bovendien is je uithoudingsvermogen vaak niet meer wat het is na een operatie. Spieren zijn veelal verzwakt, dus is het belangrijk geen overmatige activiteiten te ondernemen. Fysio Rotterdam kan je helpen bij het revalideren na een operatie.

Een programma op maat gemaakt

Het is wel zo prettig om te werken aan een revalidatieprogramma dat is aangepast op jouw mogelijkheden en wensen. Wij stemmen ons standaard revalidatieprogramma zoveel mogelijk af op jouw situatie. Fysio Rotterdam kent de valkuilen en ook de spiergroepen die het meeste aandacht nodig hebben na een operatie.

Werken aan kracht, souplesse en houding

Elk revalidatietraject van Fysio Rotterdam is gericht op kracht, souplesse en houding. We beginnen met het soepel maken van spieren en sluiten een traject af met verschillende krachttrainingen. Onze programma’s nemen we tot in detail met je door. Samen met jou werken we aan je houding, maar ook je manier van bewegen en het bewaren van de balans krijgen volop aandacht.

Een zorgvuldig en snel herstel

Natuurlijk wil je snel herstellen van je klachten, maar het is belangrijk dit niet overhaast te doen. Jouw welzijn staat te allen tijde centraal. Zeker na een operatie is het belangrijk rustig aan de zaken op te pakken. Fysio Rotterdam biedt jou daarin de juiste ondersteuning. Maak een afspraak via telefoon of e-mail zodat wij je verder kunnen helpen.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top