headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Rotterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830629 WhatsApp

Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?

Welke klachten worden behandeld door Fysio Rotterdam?

Wist je dat jaarlijks drie miljoen mensen een bezoek brengen aan de fysiotherapeut? Mensen komen met allerlei soort klachten naar een fysiotherapeut. Dit kan bijvoorbeeld zijn na een ongeval of blessure tijdens het sporten, maar ook bij vage klachten wordt vaak een fysiotherapeut geraadpleegd. Wat de reden van je bezoek ook is, een fysiotherapeut behandelt altijd je houding en manier van bewegen. Spieren, gewrichten en zenuwen staan daarom volop centraal bij een fysiotherapiebehandeling. Uiteraard vraagt elke klacht om een bepaalde behandelmethode. Om te ontdekken welke fysiotherapeut en behandelmethode het beste bij jouw vraag passen, kun je het contactformulier invullen op de website. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij Fysio Rotterdam helpen wij je op verschillende vlakken. We verbeteren je beweeglijkheid en kunnen eventuele pijn verminderen. We maken hiervoor gebruik van verschillende therapieën.

Wanneer is je klacht erg genoeg?

Een klacht moet je altijd serieus nemen. Stel daarom niet uit en wacht ook niet met het maken van een afspraak. Je hoeft jezelf geen aansteller te voelen. Nu is belangrijk en als jij denkt het nu nodig te hebben, dan kun je je klacht laten beoordelen door een deskundige.

Op onderzoek via het internet

Natuurlijk, internet is een handig medium voor het vinden van informatie. Maar het is niet altijd verhelderend. Onderschat namelijk niet de verschillende oorzaken en talloze symptomen. Voor duidelijkheid kun je het beste aan afspraak maken bij Fysio Rotterdam.

Maak een afspraak bij Fysio Rotterdam

Of je klacht nu wel of niet duidelijk is, een afspraak maken bij Fysio Rotterdam geeft veel duidelijkheid. Bel of mail ons om een afspraak in te plannen en een gerichte behandeling te starten.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top