headerimage

Jouw kwaliteit van leven staat centraal en vraagt om een persoonlijke benadering.

quote

Ik ben Samantha Moerli, ik ben naast fysiotherapeut ook manueeltherapeut. Als vrouwelijke manueel therapeut, van huis uit uit Suriname, heb ik een natuurlijke drive om mensen te helpen daar waar ik kan. Daarom heb ik ook gekozen voor de opleiding fysiotherapie.
Jouw kwaliteit van leven staat centraal en vraagt om een persoonlijke benadering.

Ik ben gespecialiseerd in nek- en schouderklachten en lage rug en heupklachten. In die hoedanigheid ook lid van het Rug-netwerk, het kwaliteitsnetwerk voor rugklachten en van het Artrosenetwerk Midden Holland, een kwaliteitsnetwerk over artrose.

In onze eerste ontmoeting sta jij centraal. Niet alleen om te achterhalen wat er speelt maar jij als persoon bent van belang en essentieel om te ons behandelplan te laten slagen.

Onze behandelingen zijn om die reden vaak ook opgebouwd uit meerdere lagen. Niet alleen een manueel therapeutische benadering om bijvoorbeeld jouw nek en schouder los te maken, maar ook oefentherapie om het los te houden. En als daarbij ook een echo hoort voor de schouder dan pakken we dat met meerdere fysiospecialisten aan omwille van het maximale resultaat.

Ik zal je ondersteunen om binnen jouw mogelijkheden te blijven bewegen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Top