Referenties


Wat onze cliënten zeggen

De fysiotherapeuten denken altijd mee aan een passende oplossing. Makkelijk te bereiken en ze zijn altijd vriendelijk en vrolijk! Nu dankzij de goede zorgen van Sjoerd ben ik klacht vrij.

Thierry

Fijne Fysiotherapeut.. kundig en vriendelijk. Denken en werken mee om mij na een bicepspees operatie weer in topvorm te krijgen.

Rodney

Oké even dit. Jullie zijn helemaal deskundig en goed in je werk enzo. Maar ik wilde jullie ook bedanken omdat ik echt veel lol gehad heb tijdens de behandeling. En dat terwijl ik in het begin best wel een beetje down was.

Roxanne

Mijn knie is al mijn hele leven een zwakke plek. Ik doe daarom bijna altijd rustig aan, heb ook nooit een sport gekozen die belastend is voor mijn knie. En toch ging het vorige zomer mis. We waren (gelukkig) net terug van vakantie toen het erin schoot. Ik liep gewoon een trap op en ‘pats’. Afijn, lang verhaal kort: ik heb hier op de praktijk niet alleen een goed herstelprogramma gekregen, maar ook krachttraining. Tot nu toe met super resultaat.

Finn

Dank jullie wel voor de gedegen aanpak. Super professioneel en met snel resultaat. Echt knap werk.

Ineke

Toen ik kwam, kon ik zelf al vertellen dat ik Carpaal Tunnel Syndroom had. Ik had er zo veel over gelezen. Het kon niet anders dan dat zijn. En ik had gelijk :P. Maar dat wilde ik helemaal niet vertellen. Ik wilde een complimentje maken omdat jullie me niet zomaar lieten gaan. Ik wilde bij half herstel al vol aan de slag en op basis van jullie (indringende) advies heb ik het trainingsprogramma helemaal afgemaakt. Daardoor voelt mijn pols nu perfect (al merk ik zelfs nu nog dat het nog zwak is). Ja, ja ik hoor je: ‘Blijven doortrainen, Hilal’. Doe ik! En bedankt!

Hilal

Toen ze halverwege correcties maakte in het herstelprogramma, wist ik dat ik niet alleen in deskundige handen was, maar ook dat ik bij een heel betrokken fysio liep. Scherp en echt gericht op mijn herstel.

Willem

Ik zag op tegen de massages. Ik bedoel: ik ben er gewoon niet van. En nog steeds niet, maar toen ik binnen twee keer weer gewoon recht kon zitten op mijn werk… ja, dan weet je waar je het voor doet.

Bo

Wat voor mij belangrijk is: een fysiotherapeut die de tijd neemt en echt luistert!

Joke

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!