Referenties


Wat onze cliënten zeggen

De vrouw aan de telefoon was erg aardig en ook empathisch in tegenstelling tot andere receptionisten die ik aan de lijn had gehad. Ze stelde ook relevante vragen.

Fay

Prima te woord gestaan door de medewerkster, ik heb gelukkig direct een afspraak kunnen maken voor de volgende dag. Snel en goed geregeld, dik tevreden!

Dirk

Ik vond dat ik heel goed en heel snel geholpen werd. De mevrouw was enorm vriendelijk en enorm bereid mij advies te geven. Ik ben tevreden.

Usha

Mijn vraag was of ik ergens getaped kon worden tegen hooikoortsklachten. De vrouw heeft het voor mij uitgezocht en na 10 minuten belde ze mij terug dat dit kon. Goeie service.

Daniëlle

Ik vond het heel prettig om via WhatsApp contact te kunnen leggen en een afspraak te kunnen maken.

Nick

Fijne fysiotherapeut..., kundig en vriendelijk. Denken en werken mee om mij na een biceps-peesoperatie weer in topvorm te krijgen.

Rodney

Oké even dit. Jullie zijn helemaal deskundig en goed in je werk enzo. Maar ik wilde jullie ook bedanken omdat ik echt veel lol gehad heb tijdens de behandeling. En dat terwijl ik in het begin best wel een beetje down was.

Roxanne

Mijn knie is al mijn hele leven een zwakke plek. Ik doe daarom bijna altijd rustig aan, heb ook nooit een sport gekozen die belastend is voor mijn knie. En toch ging het vorige zomer mis. We waren gelukkig net terug van vakantie toen het erin schoot. Ik liep gewoon een trap op en "pats". Afijn. Lang verhaal kort..., ik heb hier op de praktijk niet alleen een goed herstelprogramma gekregen, maar ook krachttraining. Tot nu toe met super resultaat.

Finn

Dank jullie wel voor de gedegen aanpak. Super professioneel en met snel resultaat. Echt knap werk.

Ineke

Toen ik kwam, kon ik zelf al vertellen dat ik carpaal tunnel syndroom had. Ik had er zo veel over gelezen. Het kon niet anders dan dat zijn. En ik had gelijk. Ik wil een complimentje maken omdat jullie me niet zomaar lieten gaan. Ik wilde bij half herstel al vol aan de slag en op basis van jullie indringende advies heb ik het trainingsprogramma helemaal afgemaakt. Daardoor voelt mijn pols nu perfect, al merk ik zelfs nu nog dat het nog zwak is. Ja, ja, ik hoor je; "blijven doortrainen, Hilal." Doe ik! En bedankt!

Hilal

Toen ze halverwege correcties maakte in het herstelprogramma, wist ik dat ik niet alleen in deskundige handen was, maar ook dat ik bij een heel betrokken fysio liep. Scherp en echt gericht op mijn herstel.

Willem

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!