Jacco
Ik probeer altijd de belastbaarheid te vergroten van de patiƫnt, zodat klachten niet snel terugkeren.
Bel 085-0830629

Hoe het begon…

Ik heb altijd veel gesport waardoor ik soms zelf ook wel eens een blessure had. Ik kwam toen zelf bij een fysiotherapeut en ik vond het toen al een prachtig vak. Als fysiotherapeut zijnde probeer ik een informele sfeer te creëren tussen de patiënt en mij. Ik wil mijn patiënten altijd zelf deel uit laten maken van hun eigen herstel, zodat ze ook weten wat ze met de klacht moeten doen als ik niet in de buurt ben. Ik bied mijn patiënten de kennis aan zodat ze zelf weten hoe ze met hun klacht om moeten gaan. Ik wil echt een team worden samen met mijn patiënt en niet de therapeut zijn die vertelt hoe alles moet. Dit wordt vaak als prettig ervaren door mijn patiënten.

Klachten die ik vaak behandel

Ik ben nu ruim een jaar bezig om mij te specialiseren in handfysiotherapie. Dit is een specialisatie die niet veel fysiotherapeuten hebben. Daarnaast zie ik veel knie- en enkelklachten. Vaak komen klachten door overbelasting van spieren of pezen. Ik probeer altijd de belastbaarheid te vergroten van de patiënt, zodat klachten niet snel terugkeren.

De eerste afspraak

Allereerst vind ik het belangrijk om goed de klachten van de patiënt in kaart te brengen en het probleem te achterhalen wat de patiënt heeft. Ik probeer vervolgens de oorzaak te vinden van het probleem en te kijken hoe we dit kunnen oplossen met mijn expertises en die van de patiënt. We gaan dan meestal ook gelijk aan de slag. Onze praktijk zit in een sportschool en dit brengt veel extra’s mee. We kunnen gebruik maken alle apparaten en dit is belangrijk voor het herstel.

Jacco