Reuma en werken aan je energie


Reuma - Wat kun je nog wel?

Reuma is een chronische aandoening die je bestaan soms niet eenvoudig maakt maar veelal in de weg zit. Bepaalde bewegingen doen pijn, je hebt minder energie en zelfs de normaalste dingen in de wereld zijn voor jou soms lastig en zwaar. Vandaag voel je je misschien heel goed, terwijl morgen er heel anders kan uitzien. Toch wil je zo lang mogelijk fit blijven en zoveel mogelijk alles zelf willen doen.

Fysio Rotterdam ondersteunt bij je uithoudingsvermogen en energie

Fysio Rotterdam helpt jou om op een goede manier om te gaan met reuma. Na grondig onderzoek vanuit onze kant, wordt er een persoonlijk programma opgesteld dat zich richt op soepele gewrichten, meer kracht in je spieren en een groter uithoudingsvermogen. We leren jou je lichaam en ziekte te begrijpen en je krijgt oefeningen aangereikt om bijvoorbeeld je houding en coördinatie te verbeteren.

reuma Rotterdam

Meer energie door te bewegen

Door in beweging te blijven, bemerk je dat je meer aankunt. Uiteraard is het van belang dat je op de juiste manier beweegt en voldoende rust in acht neemt. Daardoor blijven je spieren soepel en krachtig. Bovendien krijg je op deze manier meer energie en kun je de week veel gemakkelijker doorkomen.

Maak een afspraak voor ondersteuning van je reuma

Kamp je met reumatische klachten en zoek je professionele ondersteuning voor soepele gewrichten en meer energie? Juist ook voor mensen met reuma is Fysio Rotterdam er. Maak daarom een afspraak met een fysiotherapeut en leer je lijf en ziekte beter kennen door een persoonlijk beweegprogramma.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!