Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?


Welke klachten worden behandeld door Fysio Rotterdam?

Wist je dat jaarlijks drie miljoen mensen een bezoek brengen aan de fysiotherapeut? Mensen komen met allerlei soort klachten naar een fysiotherapeut. Dit kan bijvoorbeeld zijn na een ongeval of blessure tijdens het sporten, maar ook bij vage klachten wordt vaak een fysiotherapeut geraadpleegd. Wat de reden van je bezoek ook is, een fysiotherapeut behandelt altijd je houding en manier van bewegen. Spieren, gewrichten en zenuwen staan daarom volop centraal bij een fysiotherapiebehandeling. Uiteraard vraagt elke klacht om een bepaalde behandelmethode. Om te ontdekken welke fysiotherapeut en behandelmethode het beste bij jouw vraag passen, kun je het contactformulier invullen op de website. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij Fysio Rotterdam helpen wij je op verschillende vlakken. We verbeteren je beweeglijkheid en kunnen eventuele pijn verminderen. We maken hiervoor gebruik van verschillende therapieën.

Wanneer is je klacht erg genoeg?

Een klacht moet je altijd serieus nemen. Stel daarom niet uit en wacht ook niet met het maken van een afspraak. Je hoeft jezelf geen aansteller te voelen. Nu is belangrijk en als jij denkt het nu nodig te hebben, dan kun je je klacht laten beoordelen door een deskundige.

Op onderzoek via het internet

Natuurlijk, internet is een handig medium voor het vinden van informatie. Maar het is niet altijd verhelderend. Onderschat namelijk niet de verschillende oorzaken en talloze symptomen. Voor duidelijkheid kun je het beste aan afspraak maken bij Fysio Rotterdam.

Maak een afspraak bij Fysio Rotterdam

Of je klacht nu wel of niet duidelijk is, een afspraak maken bij Fysio Rotterdam geeft veel duidelijkheid. Bel of mail ons om een afspraak in te plannen en een gerichte behandeling te starten.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!