Jouw eerste afspraak bij ons


Met één telefoontje of berichtje heb je een afspraak bij Fysio Rotterdam Als je ons belt, plannen wij direct een eerste afspraak voor je in. Je bent altijd verzekerd van snel en deskundig advies. Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen op de website.

Zonder verwijsbrief zelf je fysiotherapeut kiezen

Bij Fysio Rotterdam kun je zonder verwijsbrief van de huisarts bij ons terecht. Bel of mail ons daarom voor een eerste kennismaking.

Dit neem je mee

Bij een bezoek aan Fysio Rotterdam is het van belang om een legitimatiebewijs en handdoek mee te nemen. Een verwijsbrief van de huisarts is uiteraard ook belangrijk tijdens ons eerste gesprek dat ongeveer een half uur duurt. In dit gesprek kun je aangeven wat de klachten zijn, hoe deze zijn ontstaan en hoe je geschiedenis eruit ziet omtrent je klachten. Na het doen van fysiotherapeutisch onderzoek, kunnen wij je vertellen wat er aan de hand is en hoe Fysio Rotterdam je daarbij gaat helpen. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op.

De behandeling en je zorgverzekering

In de polisvoorwaarden van je basispakket en eventueel aanvullende zorgverzekering, kun je terugvinden wat je vergoed krijgt voor je fysiotherapiebehandeling. We sturen je alleen een factuur als je niet (meer) verzekerd bent. In alle andere gevallen sturen wij de nota door naar de zorgverzekeraar. We hebben namelijk contracten met alle grote zorgverzekeraars. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op zorgwijzer.nl.

Afzeggen of verzetten

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een afspraak moet afzeggen of verzetten. Uiteraard is dit geen enkel probleem, maar laat het ons weten. Dit is gratis tot 24 uur voor de afspraak.